Επιστροφές

Αν δεν σας ταίριαξε αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημέρα που το παραλάβετε. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής, το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (πρέπει να συμπεριλαμβάνονται οι ειδικές σημάνσεις -καρτελάκια) και να συνοδεύεται από το ειδικό έντυπο επιστροφής. Το ειδικό έντυπο επιστροφής θα το βρείτε μέσα στην παραγγελία σας εκτυπωμένο μαζί με τα προϊόντα που αγοράσατε.Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Ηλεκτρονικό κατάστημα "Base Fashion”,Γιαννιτσών 116, Θεσσαλονίκη, 54627. Στην περίπτωση της αλλαγής έχετε την δυνατότητα:

1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν σε κατάστημα: Κάντε την αλλαγή σας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα “Base” έχοντας μαζί σας το προϊόν και την απόδειξη αγοράς.

2. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Κάντε την αλλαγή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα,εφόσον έχετε κάνει την αρχική σας αγορά από εκεί. Η αλλαγή γίνεται "χέρι με χέρι". Αυτό σημαίνει ότι όταν δίνεται το επιστρεφόμενο προϊόν στον εκπρόσωπο της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής, σας παραδίδεται το επιθυμητό προϊόν επί τόπου. Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε. Η διαδικασία της αλλαγής ανέρχεται στα 5€ για παραγγελίες εντός Ελλάδος και πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της γενικής ταχυδρομικής. Η διαδικασία της αλλαγής για παραγγελίες που αφορούν στην Κύπρο, μπορεί να πραγματοποιηθεί με όποιον τρόπο επιθυμεί ο πελάτης. Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα και Κύπρο επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

3. Να πραγματοποιήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος: Σας συστήνουμε να επικοινωνήσετε αρχικά μαζί μας τηλεφωνικώς. 1.Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε, καθώς η επιβάρυνση είναι δική σας. Η επιστροφή χρημάτων αφορά το ποσό της παραγγελίας σας,χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα.Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει α. το προϊόν το οποίο επιστρέφετε β. το ειδικό έντυπο επιστροφής που υπήρχε στο αρχικό πακέτο που λάβατε, συμπληρωμένο με τις απαιτούμενες πληροφορίες, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται. γ. την απόδειξη σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων με την επιστροφή του προϊόντος , τα χρήματα σας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει 15 περίπου εργάσιμες μέρες από την στιγμή που θα παραλάβουμε τα προϊόντα που δεν επιθυμείτε.Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν. 
Διαφορετικά, για δική σας διευκόλυνση σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν με τη Γενική Ταχυδρομική και να δηλώσετε χρέωση παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια με παραπάνω, απλά στο ποσό της επιστροφής χρημάτων θα αφαιρεθούν 2 ευρώ που είναι το κόστος των μεταφορικών που χρεώνει η εταιρεία κούριερ. 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία των επιστροφών/αλλαγών, παρακαλούμε επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο email:[email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310524549 (Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00-17.00,Σάββατο: 9.00-14.00)