Τρόποι Αποστολής

 

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας διεκπεραιώνονται με τη Γενική Ταχυδρομική και η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος ανά παραγγελία είναι 3€ με αντικαταβολή, και 1,50€ με πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα. Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 40€.

Οι παραγγελίες στην Κύπρο διεκπεραιώνονται με την Αέρος Αέρος. Παρέχονται δύο τρόποι αποστολής: Ο οικονομικός και ο γρήγορος. Οικονομικός Τρόπος Αποστολής για Κύπρο: Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8€. Γρήγορος Τρόπος Αποστολής για Κύπρο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-3εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€. Η πληρωμή για Κύπρο μπορεί να διεκπεραιωθεί με πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα.

Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως κακές καιρικές συνθήκες ,απεργίες, εθνικές αργίες κλπ), η εταιρία μας σάς διαβεβαιώνει πως θα μεριμνήσει για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.