Τρόποι Αποστολής

 

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας διεκπεραιώνονται με τη Γενική Ταχυδρομική και η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα τον τόπο προρισμού. Το κόστος μεταφορικών ανά παραγγελία είναι 3€ με αντικαταβολή (1,50€ έξοδα αποστολής και 1,50€ έξοδα αντικαταβολής) Όταν ο τρόπος πληρωμής είναι πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα, τα έξοδα αποστολής είναι 1,50€.

Εάν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή ή paypal ή κατάθεση σε τράπεζα τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 40€ είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Eάν η πληρωμή γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 20€ είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Οι παραγγελίες στην Κύπρο διεκπεραιώνονται με τη Γενική Ταχυδρομική. Παρέχονται δύο τρόποι αποστολής: Ο οικονομικός και ο γρήγορος. Οικονομικός Τρόπος Αποστολής για Κύπρο: Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8€. Γρήγορος Τρόπος Αποστολής για Κύπρο. Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2-εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€. Η πληρωμή για Κύπρο μπορεί να διεκπεραιωθεί με πιστωτική, χρεωστική, paypal και κατάθεση σε τράπεζα.

Σε ειδικές περιπτώσεις (όπως κακές καιρικές συνθήκες ,απεργίες, εθνικές αργίες κλπ), η εταιρία μας σάς διαβεβαιώνει πως θα μεριμνήσει για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.