Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω α) αντικαταβολής, β) πιστωτικής/χρεωστικής/paypal κάρτας γ) κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Συναλλαγές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/paypal κάρτας και μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Α) Αντικαταβολή: Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3€.

Β) Πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα σας τύπου Visa, MasterCard. Maestro, Electron, American Βxpress, Diners: Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 1,50€.Για την Κύπρο παρέχεται ο οικονομικός τρόπος αποστολής και γρήγορος τρόπος αποστολής. Στον οικονομικό τρόπο αποστολής, οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8€. Στον γρήγορο τρόπο αποστολής, οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€.

Γ) Τραπεζικό Λογαριασμό: Για να πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας θα πρέπει αφού καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό να αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής συναλλαγής στο email:[email protected], ώστε να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της συναλλαγής από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο πεδίο Αιτιολογία πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το αντίτιμο της παραγγελίας. Παρακαλούμε καταθέστε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: Eurobank

IBAN: GR740 260 192 0000 540 200 351088

Τράπεζα: Attica Bank

IBAN: GR 74 0160 4660 0000 0008 4929 301

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 1,50€. Για την Κύπρο παρέχεται ο οικονομικός τρόπος αποστολής και γρήγορος τρόπος αποστολής. Στον οικονομικό τρόπο αποστολής, οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 7-11 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία ανέρχεται στα 8€. Στο γρήγορο τρόπο αποστολής, οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 2 εργάσιμες μέρες και το κόστος ανά παραγγελία είναι 15€.