Η Εταιρία

Tα καταστήματα Base ιδρύθηκαν τη δεκαετία του 1980 και δραστηριοποιούνται στην εμπορία γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων. Ξεκινώντας ως μία μικρή επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα, επεκτάθηκε σταδιακά και διαθέτει πλέον επτά συνολικά καταστήματα σε Ορεστιάδα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη. Σήμερα τα Base απασχολούν συνολικά 30 εργαζομένους.

Στοιχεία Επιχείρησης

Επωνυμία: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΦΜ:002397725

ΔΟΥ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΗΦΑΙΣΤΟΥ 17, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

ΥΠ/ΜΑ: ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 90, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 144060021000

 

Τα Base έχουν καταφέρει να εδραιώσουν την παρουσία τους στο χώρο της μόδας και να αποτελέσουν ένα αναγνωρίσιμο όνομα που αντιπροσωπεύει την ποιότητα σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που ακολουθούν πάντα τις τελευταίες τάσεις της ένδυσης μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Πρόσφατα, εισήλθαν εξίσου δυναμικά στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ (total look) προκειμένου να καλύψουν το σύνολο των αντίστοιχων καταναλωτικών αναγκών.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς της σύγχρονης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών τα καταστήματα Base επεκτείνουν πλέον τα όρια των φυσικών τους καταστημάτων και εισέρχονται στο χώρο του διαδικτύου μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.basefashion.gr.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη περιήγηση!